08-650 72 60 info@moteskontoret.se

Nystartad

Grattis till ditt nya företag!

Att vara egen företagare är mer än ett jobb, oftast en rolig livsstil.

Vi som driver Möteskontoret har drivit olika företag under flera år. Vi vet att man som nystartad har en stor passion för det egna företaget samtidigt som det också mycket att hålla koll på. Då vi gjort denna resa tidigare har vi en hel del erfarenhet som vi gärna delar med oss av.

En sak som man tidigt bör fundera på är var man ska ha sin arbetsplats. Som nystartad vill man oftast både hålla nere sina fasta kostnader samtidigt som man vill skapa ett stort förtroende hos sina blivande kunder och leverantörer. Med Möteskontorets tjänster kan du göra båda delarna.

Med vårt medlemskap Företagsadress kan du skriva ditt företag på Möteskontorets adress, Sankt Eriksgatan 9 112 39 Stockholm.

Vi har flera olika medlemskap att välja på och vår grundtanke är att du endast ska betala för de tjänster som du faktiskt använder. Hos Möteskontoret hyr du skrivbord eller mötesrum endast när du vill eller behöver det vilket oftast blir mycket billigare. Dessutom är det endast en månads uppsägningstid oavsett vilket medlemskap som du väljer. Detta gör det enkelt och riskfritt att bli medlem hos oss.

Vill du istället endast hyra skrivbord eller mötesrum vid behov finns även medlemskapen Mötesrum eller Virtuellt kontor. Det är enkelt att byta till ett större eller mindre medlemskap om dina behov förändras.

Om du vill ägna mer tid åt din kärnverksamhet och mindre åt alla de andra sakerna som förmodligen upptar din arbetstid så har vi även ett antal Extra tjänster att välja mellan.

Vi vill göra ditt företagarliv enklare och mer flexibelt.

Nystartad

För dig som söker fräscha lokaler

Du hittar oss på Sankt Eriksgatan 9 i Stockholm.